Stichting Vrienden van Phusis

De Stichting Vrienden van Phusis is als aparte stichting in het leven geroepen om extra activiteiten te organiseren voor bewoners van Stichting Phusis. Je kunt hiervoor geld schenken, en kunt hierbij ook een doel benoemen waarvoor het geld bestemd is. Ook Stichting Vrienden van Phusis heeft de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling), zodat je een gift mag aftrekken bij uw belastingopgave en in verband met schenkingsrecht. In de bijlage ANBI Status Stichting Vrienden van Phusis staat een samenvatting van relevante gegevens voor de ANBI-status.

Wil je contact met Stichting Vrienden van Phusis over de mogelijkheden, dan kun je contact opnemen met het algemene nummer van Stichting Phusis: (0592) 30 22 52.