In bezit van Kwaliteitskeurmerk Verenigde Zorgboeren

Stichting Verenigde Zorgboeren brengt een kwaliteitskeurmerk voor zorgboerderijen uit. Stichting Phusis heeft accreditatie aangevraagd voor haar zorgboerderij Onder de Linde. In 2010 is een evaluatiecertificaat verstrekt.

In augustus 2012 vond de audit plaats:
"Bij stichting Phusis is er sprake van een helder personeelsbeleid en inspraak. Ontwikkeling en scholing zijn goed geregeld. Het personeel is zeer gemotiveerd om te werken bij Stichting Phusis. Tekenend is dat eerst zorg en opvang worden geregeld, vanuit een heldere visie op die zorg en opvang. Daarna wordt pas gezorgd voor de randvoorwaarden om die zorg en opvang optimaal te kunnen leveren…"

Stichting Phusis is met vlag en wimpel geslaagd voor de audit en heeft het keurmerk “Kwaliteit laat je zien” verkregen.

Zie ook: www.landbouwzorg.nl